Schaerer mokymai Šveicarijoje

2017-10-10

Š. m. rugsėjo 25-29 dienomis, mūsų marketingo bei garantinio serviso vadovas Dainius bei serviso meistrai Gintaras, Raimundas ir Kęstutis dalyvavo Schaerer organizuotuose serviso mokymuose Šveicarijos mieste Soloturn.  Pasiklausykime, kaip gi vaikinams sekėsi ir pasigrožėkime šalies vaizdais:

Dainius

Šiais metais mūsų įmonė tapo vienos iš seniausių automatinių kavos aparatų Šveicarijos gamintojo SCHAERER atstovu Lietuvos ir Latvijos teritorijoms. Ta proga rugsėjo 25-29 dienomis mūsų kavos apartų meistrai turėjo unikalią galimybę pasitobulinti savo meistrystės gebėjimus gamykloje, kuri šiemet švenčia 125 metų gimtadienį! Tai tikrai gilias kavos ruošimo, aparatų gamybos tradicijas turinti gamykla, kurios patirtį ėmėme su didžiausiu malonumu ir praleistos 5-ios dienos nei kiek neprailgo. Mokymų metu mums buvo aprodyta gamykla, personalo ir vadybos patalpos, papasakota apie gamybos procesus, serviso struktūrą tiek šalies viduje, tiek užsienyje. Grįžome namo pasisėmę žinių, patirties, idėjų. Išvyka tikrai naudinga, verta dėmesio ir laiko.

Raimundas

Jei trumpai apie mokymus „Schaerer“ firmoje galiu paskyti tiek, kad mokymai buvo gana įtempti, produktyvūs ir žinoma naudingi. Sužinojome tikrai nemažai naujo apie šios firmos gaminamus kavos aparatus, bei jų galimybes. Na, o apie Šveicarijos  gamtos grožį, žmonių kultūrą nesaldžialiežuvausiu ir Jūsų neerzinsiu.

Gintaras

Puiki darbinė kelionė į Šveicariją. Gerai organizuoti mokymai papildė žinias apie kavos gaminimo niuansus. Daug gerų įspūdžių paliko bendravimas su savo srities specialistais.

Kęstutis

Geriausią įspūdį paliko „kitaip kvepiantis“ oras ir sviestiniai kruasanai 🙂 Vaizdas per pietus pro langą ir mėlynas vanduo upėje.

Labai įdomi pažintinė kelionė, dar šio to išmokom, degu nekantrumu visa tai pritaikyti praktikoje.