A. Karaliaus seminaras

2017-04-13

Š. m. balandžio 3 dieną keletas mūsų kolegų: Audrius, Artūras, Inga N., Inga A., Augis ir Arvidas dalyvavo A. Karaliaus seminare „Įgalinti pergalėms”. Trumpai apie seminarą ir įspūdžius po jo dalinasi mūsų dalyviai:

Augis: „Seminaras labai patiko.Sužinojau daug naujienų – ypatingai apie komandinį darbą, tam tikrus darbo komandoje niuansus.

Prisirinkau daug naudingos informacijos.”

Arvidas: „Daug buvo išgirsta prasmingų minčių, tačiau padariau tokią išvadą. Jeigu kiekvienas prižiūrės savo daržą ir stengsis tai daryti labai gerai, tai aplinkui žydės vien grožis.”

Inga N.:”Tai buvo pranešėjas, kurio labai įdomu klausytis. Išgirdau pavyzdžių, kurie yra susiję tiesiogiai su mano darbu ir atsakomybe darbe. Supratau kokią reikšmę turi asmeninės pastangos. Man šis seminatas labai patiko, 10 balų.”

Inga A.: „Stiprus ir įtaigus pranešėjas, įdomi atsakomybės versle ir gyvenime  tema neleido nuobodžiauti. Vos spėjau konspektuoti J Man buvo naudingas seminaras, Ačiū ”

Audrius: „Algirdas Karalius – Išskirtinė, įkvepianti  asmenybė.  Susitikimas su juo pažadino norą gyventi ir elgtis kitaip. Dėkingas už pozityvumą, jumorą, gyvenimo patirties pasidalinimą.”