Dainiaus ir Arvido komandiruotė į Taliną

2016-09-05

Š. m. rugpjūčio 23-25 dienomis marketingo ir garantinio serviso vadovas Dainius ir Jura profesionalių kavos aparatų vadybininkas Arvidas lankėsi Taline, kur vyko Jura tiekėjų organizuoti mokymai. Trumpai apie įspūdžius iš kelionės ir keletas akimirkų iš jos:

Arvidas

Apie kelionę galiu sakyti, kad mokymai buvo tikrai nenuobodūs, sukoncentruoti, visa informacija buvo reikalinga ir svarbi. Be to, vieta parinkta tobula, ant pačio jūros kranto.

Dainius

Rugpjūčio 24 d. turėjau galimybę dalyvauti JURA automatinių kavos aparatų, skirtų verslo segmentui – ofisams, biurams, restoranams ir panašia veikla užsiimančios įmonėms, konferencijoje. Konferencija vyko pasakiškoje vietoje Estijoje – RUHE restorane, kuris yra įkurtas ant pačio jūros kranto.

JURA atstovai papasakojo kavos pupelės kelią nuo pasėto sodinuko iki tai ką kiekvieną rytą laikome rankoje, išsamiai pristatė naujuosius JURA Professional aparatų WE serijos WE8 ir WE6 modeliu, parodė naujausias JURA aparatų tendencijas, kad ir kavos ruošimas išmaniojo telefono pagalba.

Konferencijoje taip pat turėjau galimybę susipažinti su JURA atstovais iš Latvijos, Estijos, Kaliningrado ir Baltarusijos, pasidalinome verslo patirtimi, naujomis galimybėmis.

Reziumuojant, galiu pasakyti viena, kad malonu bendrauti su bendraminčiais – mylinčiais kavą!