Audriaus ir Artūro komandiruotė Čekijoje

2016-05-24

Šiltomis gegužės mėnesio dienomis, mūsų vaikinai: Audrius ir Artūras, svečiavosi Čekijos mieste Pasohlovsky. Artūras mums trumpai papasakos, ką gi jie ten veikė, matė ir pasidalins keletu akimirkų iš šios komandiruotės.

Artūras: ” Š.m. gegužės 18-19 dienomis kartu su Audriumi Eta kvietimu lankėmės Čekijoje, HP Tronic grupės organizuotoje vienos dienos parodoje- pristatyme. Informacijai-  HP Tronic grupė atstovauja šiuos brand’us- Eta, Gallet, GoGen, Goddess, JVC, Hyundai, Ecovacs (mes, kolkas, perkame tik Eta produkciją). Paroda- prezentacija vyko viešbutyje Hotel Thermal, kuris yra tikrai gražioje vietoje, Čekijos regijone Palava, šalia Novomlynske vandens užtvankos, visai nebetoli nuo Austrijos sienos (apie 20 km.). Šalia įkurtas ir gan nemažas vandens parkas Aqualand Moravia, kuriame ir mes pasibaigus parodai apsilankėme 🙂

Atvykus, įsikūrėme viešbutyje, tiksliau atskirame viešbučiui priklausančiam namelyje.

Po nedidelio atokvėpio, buvome pakviesti į vakarėlį (VIP) su muzika, barbekiu ir kitu skaniu maistu, tradiciškai- su čekišku alumi (ne visai tradiciškai- su, kaip nebūtų keista, čekišku vynu) ir su pašnekesiais, susipažinimu su naujais žmonėmis, kitų šalių (Lenkijos, Vengrijos, Albanijos) atstovais, prekiaujančiais HP Tronic grupės tiekiamomis prekėmis.

Kitą dieną lankėmės  pačioje mugėje- naujienų (prekių, kuriomis prekiauja HP Tronic) pristatyme. Kiek vėliau Dušanas ir Hichamas (Eta atstovai, kurie lankėsi Alytuje) sakė, kad žmonių šioje mugėje buvo apie 700!

Šioje mugėje turėjome galimybę susipažinti su Eta naujienomis. Pagrindinė naujiena, kurią organizatoriai akcentavo net aprengdami spalvingais rūbais merginas, mugėje buvo Eta šaldytuvai.

Taip pat, mugėje matėme ir galėjome įvertinti naujus Eta virdulius, dulkių siurblius, virtuvinius kombainus, lėtaeiges sulčiaspaudes, atnaujintą blenderį, kurį Eta atstovai pristatinėjo per mokymus pas mus ofise.

Taigi, po pokalbio su Eta atstovais, beliko jiems nuoširdžiai padėkoti už pakvietimą į parodą- prezentaciją, už šiltą priėmimą ir už šauniai organizuotą renginį. Renginys mus su Audriumi patiko, nes turėjome galimybę gyvai ir anksčiau nei pas mus sandėlyje pamatyti Eta naujienas, susipažinti ir pakalbėti su kitų rinkų atstovais bei susipažinti ir arčiau pabendrauti su platesniu Eta atstovų ratu.

Ir po organizatorių dovanotame apsilankyme Aqualand Moravia vandens parke ir šiek tiek atgavę jėgas, nes laukė vėl netrumpa kelionė, patraukėme Lietuvėlės link… :)”