Login 2016

2016-05-11

Š. m. gegužės 5-6 dienomis mūsų rinkodaros specialistė Auksė ir IT projektų vadovas Karolis dalyvavo kasmetinėje konferencijoje Login 2016. Paprašėme jų trumpai papasakoti apie renginį ir savo įspūdžius.

Auksė: „Susižavėjau viso renginio organizuotumu. Kiek tik fiziškai įmanoma, sudalyvavavu visuose marketingo sritį apimančiuose seminaruose. Smagu buvo išgirsti ir sutikti daug bendraminčių ir praplėsti savo profesines žinias.”

Karolis: „”Login” buvo mano pirmas, o apskritai 10’us metus jau vykstantis “blogerių” suvažiavimas. Gegužės 5d. prasidėjęs renginys pritraukė nemažai (~3-4 tūkstančius) dalyvių. 
Pirmosios dienos konferenciją atidarė “Inside Warehouse” bendraįkūrėjas Justinas Taruška. Dalinosi patirtimi, kaip pavyko „prasimušti” Amerikoje. Nustebau sužinojęs, jog ryšius su įmonėmis galima kurti ir per Linkedin socialinį tinklą. Ir visai nėra būtina ieškoti aukštas pareigas užimančio vadovo, dažnai užtenka ir vadybininko. Vėliau prasidėjo geriausia tos dienos lekcija: Apie tai, ką visi „žino”: kaip prievartauti savo agentūrą? „Engineering at Hypergrowth” paskaitoje buvo pateikta daug naudingos informacijos, kaip turėtų būti kuriami IT projektai, kokiais įrankiais naudotis, bei nuo ko pradėti, jei įmonės augimas vyksta dideliu greičiu. Antrąją dieną, labiausiai įkvepianti iš visų buvo Tal Catran paskaita. Tal Catran save vadinantis “Accelerators Guru” dėstė apie tai, kodėl verta tapti verslininku. Antrąją dieną taip pat vyko Uber dirbtuvės, buvo supažindinama su dviejų deimantų dizaino problemų sprendimo principu, skaitoma paskaita apie tai kaip “Uber” spręndžia iškilusias programavimo problemas. Konferenciją užbaigė Edmundas Jakilaitis kalbindamas, WikiLeaks įkūrėją Julian Assanage. 

Reziumuojant “Login” – tai puiki konferencija išsiskirianti savo turiniu. Daug naudingos informacijos, idėjų. Puiki vieta susipažinti su įvairiais žmonėmis, lektoriais, bei startup’ų kūrėjais. 
Ko gero vienintelė renginio spraga – tai per trumpas konferencijų laikas. 
„All in all” renginį vertinu pavykusiu ir skiriu 8 iš 10 balų.”