Simutės gimimo diena

2015-02-22

simutes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miela mūsų Simute, gražiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai tau gimtadienio proga…nuo visų mūsų:

Andrius: ” Linkiu, kad tavo karalystėje pražysta vyšnios, atskristų vieversiai ir kūlversčiais voliotūs zuikiai. Su Gimtadieniu!”
Natali: ” Simute, linkiu tau jausmingų, gražių ir švelnių metų! Lai nesenka tavo lengvumas, šiluma ir šypsena. Su gimtadieniu !!!”
Dainius: „Simute, sveikinu su gimimo diena, linkiu gražių gyvenimo akimirkų, džiaugsmingų dienų, lengvai nugalėk gyvenimo iššūkius – būk laiminga!”
Augis: „Simute, gimtadienio proga noriu palinkėti tau meilės ir sulaukti to išsvajotojo princo, jei ne ant balto žirgo, tai bent su juodu Mersu.”
Šarūnas:” Simute, sveikinu tave su gimimo diena. Linkiu, kad tavo gyvenimo kelias būtų klotas vien rožės žiedlapiais, o kerinti šypsena niekuomet nedingtų nuo tavo veido. Kad tavo galvoje trykštų niekada nesibaigiantys idėjų fontanai, kuriuos be vargo galėtai įgyvendinti. Kad tave aplankytų meilė ir laimė, kurios tu pati trikštai. O ką pradžiai gal ir užtenka, o su laiku aš manau tau ir pačiai pavyks daug daugiau pasiekti. Tai sėkmės, būk sveika ir nenukabink nosies, viskas bus gerai. Aš tuo tikiu 🙂 ”
Violeta: ” Šviesių dienų, gražių akimirkų, daug meilės ir sviekatos, bei svajų išsipildymo.”
Inga A.: „Šiltų šypsenų ir geros nuotaikos. Sėkmės, darugų, meilės, kelionių. Su gimtadieniu!”
Rita:„Sveikinu gimimo dienos proga ir linkiu tau visko, ko širdimi trokšti, apie ką svajoji ir sieki!”
Arūras: ” Simona, linkiu tau begalę šiltų, ryškių ir šviesių saulės spindulių, kurie Tave apgaubtų šiluma, gėriu, džiaugsmu, nuostabiomis akimirkomis ir …, su kurių blyksniais Tavo norai pildytųsi! Su Gimtadieniu!!! :)”
Audra:

gimtadienio-atvirukai-6 sima

 

 

 

 

 

 

 

Inga N. : „Kad svarbūs sumanymai būtų sėkmingi! Kad visad pavyktų pradėti darbai! Kad brangūs Tau žmonės būtų laimingi! Draugams atviri būtų Tavo namai! Jėgų kad nestigtų! Širdies kad neslėgtų! Kad visad ir viskas Tau būtų gerai!!! P.S. Šauktukai tam, kad visada išgirstum 🙂 Sveikinu Simute (daug bučkių)
Neringa: ” Simute, visada stenkis turėti kišenėje saulę, širdyje meilę, akyse šypseną ir viltį, kad geriausia dar tik ateity. Svajok, kurk, džiaukis…Su Gimtadieniu!”
Eladijus, Raimundas, Gintaras: ”
Lai visad Tave lydi meilė.
Žmogus gimsta iš meilės,
Vadinasi meilei, džiaugsmui
ir kūrybai jis yra sutvertas.”