Eladijaus gimtadienis :)

2016-10-13

Ir vėl turime ką švęsti Pretendente – sveikiname visi Eladijų su gimtadieniu 🙂

Andrius: „Linkiu , kad ateinantys metai būtų pilni atradimų .”

Simona: „Sveikinimai gimtadienio proga :)“

Jurgita: „Tikėkis geriausio, planuok blogiausią ir ruoškis būti nustebintas. Linkiu tai sėkmingai pritaikyti savo gyvenime. Su gimimo diena.“

Inga N.“ „Sveikinimai su gimimo diena, linkiu gražių akimirkų :-)“

Karolis: „Sveikinimai, Eladijau, gimtadienio proga.“

Laura ir Vitalija: „Sėkmė yra sugebėjimas pereiti nuo vienos nesėkmės iki kitos nesėkmės neprarandant entuziazmo. (Vinstonas Čerčilis) Linkime niekada, jokiomis aplinkybėmis neprarasti entuziazmo ir geros nuotaikos. Su gimimo diena. “

Audra: „Jei norite šviesa nutvieksti kitus, nešiokitės saulę savyje. (Romenas Rolanas). Su gimtadieniu”

Audrius :” Sėkmės ir kantrybės darbuose, laimės ir džiaugsmo gyvenime! Gražaus gimtadienio!”

Santa ir Marija: “Eladijau, linkime tau ispaniškos kaitros, čigoniško linksmumo, amerikietiškos sąskaitos banke, indiškos karštos meilės. Ir paprastos, lietuviškos laimės! Su gimimo diena!”

Dainius: “Eladijau,

Skaitau tavo horoskopą:

Pagrindinis devizas – ištvermingumas. Ir iš tikrųjų Svarstyklės labai ištvermingos. Pasižymi ilgaamžiškumu. Tačiau nerviškai persitempus, pritrūksta kantrybės. Po kiek laiko atsiranda antrasis kvėpavimas. Toks žmogus turi vaidybos dovaną, kantriai klausosi. Niekas taip nepakelia jo nuotaikos kaip artimieji ir džiaugsminga atmosfera. Talentai pasireiškia dirbant su didesne žmonių grupe.

Tad linkiu ištvermės švenčiant gimtadienį, linksmu veidu klausytis savo draugų – nepersitempiant ir su kantrybe. Su gimtadieniu Eladijau!”

Artūras: „Šilti ir nuoširdūs linkėjimai gimtadienio proga! Gražios ir jaukios šventės, Eladijau!”