Ingos, Kristinos ir Artūro kelionė į Italiją :)

2015-06-16

Mūsų kolegos: Inga, Kristina ir Artūras, birželio 8-11 dienomis svečiavosi vienoje gražiausių pasaulio šalių – Italijoje 🙂 Šios kelios dienos ten jiems tikrai neprailgo, ir nors pagrindinis kelionės tikslas buvo apsilankyti gartraukių gamykloje, tačiau juk negalima būnant Italijoje neaplankyti Romos.. trumpai apie savo įspūdžius mums pasakoja ir patys keliautojai, bei dalinasi nuotraukomis 🙂

Inga N.: „Kelione esu labai patenkinta. Ne tik todėl, kad pamačiau savo svajonių miestą – Romą, bet ir todėl, kad teko susipažinti su įdomiais žmonėmis iš Pietų Korėjos, Šveicarijos, ir su emocingais italais 🙂 Visos kelionės metu jautėsi mūsų tiekėjų draugiškumas ir rūpestingumas. Ačiū Direktoriui Andriui už galimybę vykti, labai džiaugiuosi :)”

Kristina: „Mūsų tiekėjų atstovų buvom pakviesti aplankyti gartraukių gamyklą Italijoje. Nuvykę, vieną dieną praleidom gartraukių gamykloje, apžiūrėjom naujai pastatytas dažymo linijas bei vienintelę Europoje pilnai automatizuotą liniją, kuri pagamina gartraukį nuo pradžių iki jo supakavimo. Taip pat apžiūrėjom bandymų centrą bei ekspozicijų salę. Kitą dieną vykome į Romą, kur taip pat turiningai praleidome dieną apžiūrėdami architektūrinius paminklus bei mėgaudamiesi itališku maistu.”