Pardavimų formulė 2015

2015-06-02

Šių metų gegužės 22 dieną, Audrius, Kristina ir Inga dalyvavo didžiausioje pardavimų konferencijoje Lietuvoje – „Pardavimų formulė”. Konferencijoje net dešimt stipriausių Lietuvos ir trys bene geriausi užsienio ekspertai dalinosi įžvalgomis, kaip pasiekti maksimalių rezultatų ir išnaudoti neurologijos mokslų naujoves efektyviems pardavimams. O štai ir mūsų Pretendento kolektyvo nariai dalinasi savo įspūdžiais po konferencijos.

Audrius:Gegužės 22-ąją su kolegomis dalyvavome “Pardavimų formulėje 2015”. Turėjome puikią galimybę išgirsti įvairių pranešėjų verslo sėkmės istorijas. Išgirdome, kaip auginti ne tik pardavimus, bet ir klientų pasitikėjimą.

Lyderis, tai šeimininkas, savo darbų, savo minčių, savo laiko.  Ir tik dėka pozityvumo, mes galime džiaugtis sėkme, nes “pagrindinis skirtumas tarp sėkmingų žmonių ir nesėkmingų yra ne stiprybės stoka, ne žinių stoka, ne patirties stoka, bet noro stoka” (Vince Lombardi).”

Kristina:„Seminare “Pardavimų formulė” labiausiai patiko Tomo Bartininko, Algirdo Karaliaus bei Igno Vosyliaus pranešimai. Tomas Bartininkas sakė, kad “Svarbiausia – nebijoti būti kitokiam, laužyti standartus ir daryti tai protingai, apgalvojus kiekvieną žingsnį”. Algirdo Karaliaus pranešime patiko nuomonė, kad “Ne visada klientas yra teisus”, tai manau tikrai yra kitoks požiūris, negu buvo iki šiol. Ignas Vosylius papasakojo apie atskirus ypatumus dirbant su skirtingom rinkom.”

Inga A.:„Kiekvienas seminaras – tai naujų  galimybių atradimas. “ Pardavimų formulėje 2015 “ išgirdau daug idėjų, mokymų,  pasidalintų  sėkmės  istorijų. Lektoriai skatino būti kitokiais, nestandartiniais, kūribiškais ir geriausiais pardavėjais,  duodami praktinius patarimus ir pasidalindami savo sėkmės formulėmis. Informacija, laužanti stereotipus, arba tiesiog žinių sistematizavimas, emocinių būsenų įtaka pardavimams ir netgi neurologijos tyrinėjimų išvadų pasitelkimas – pardavimų didinimui. Kiekvienas pranešėjas į trumpą jam skirtą laiką bandė sutalpinti kuo daugiau informacijos, todėl pranešimai buvo labai “koncentruoti”. Įspūdingiausias buvo Algirdas Karalius, patiko Tomas Bartninkas, Jim Steele.”

O štai keletas akimirkų iš renginio